Draw

 

Nume: Marina Paul Sebastian 

Varsta: 30

Disciplina: Graffiti & Rap

Experienta: 15+ ani desen, peste 10 murale pentru diferite business-uri, 24 de Mixtape-uri

„Am început acest proiect cu un singur gând: “dacă desenul, cu toate ramurile lui, a reușit să-mi schimbe viața și să-i ofere un nou sens, poate va reuși sa aibă același impact pozitiv și în viața altora.” Dar nimic nu m-ar fi putut pregăti cu adevărat pentru experiența ce urma să mi-o ofere proiectul “Flori de ghetou”!

Nici în cele mai frumoase visuri ale mele nu mi-aș fi putut inchipui ca acest “talent”, subapreciat de mulți, îmi va oferi oportunitatea de a da mai departe lucruri esențiale. Să ofer speranță, încredere de sine, apreciere reală și nu în ultimul râd fericire unor copii care au fost privați de multe mici bucurii. Venind dintr-un mediu care nu mi-a oferit nimic, am avut tot timpul o sensibilitate pentru cei care au nevoie cu adevărat de ghidaj… pentru copiii care nu au avut nici măcar puținul pe care l-am avut eu.” – Marinaru’

Despre ce este vorba

Drumul nostru a început cu acești copii minunați. Acești copii pe care i-am luat puțin timorați si reticenți și care s-au transformat in niște adevarați artiști încrezători ce acum simt că pot face orice iși doresc. Îmi doream ca ei sa simta ca daca ai un vis si muncești pentru el, se poate atinge. Asa ca am pregatit niste cursuri de inițiere in tainele desenului, primii pași in artă, cum s-ar spune.

Experienta cu copiii:

      Am învățat perspectivă, contrastul, așezarea în pagină, culori si alte multe lucruri. Am atins toate subiectele și la pictura și la desen în timpul scurt de 7 luni pentru a le face ”poftă de artă” și să începem drumul spre atingerea potențialului maxim. Cursul și-a atins scopul, copiii care erau mai dificili inițial acum sunt cei mai buni elevi ai mei. Iar eu, cu ajutorul lor am devenit de 10 ori mai bun și mai priceput. Nimeni nu mi-a spus ca de fapt eu voi avea cel mai mult de învățat de la ei și că mă vor ajuta să devin un artisti si un om mai bun. Sunt 100% mândru de ei și de echipa mea că am putut face acest vis să devina realitate, iar acesta este doar începutul.

Dj

Breaking

#ÎNSTAREDEBINE

PROGRAM SUSȚINUT DE

IMPLEMENTAT DE

Donate Today or Get Involved

Help Us By

Donating Today!