Despre proiect

 

One May Jam a pornit din dorința de a duce mai departe esența culturii Hip Hop. Timp de 5 ani în cadrul acestui mini-festival am strâns amintiri, zâmbete, conexiuni autentice și naturalețe cu ceilalți. Cu alte cuvinte, am construit un context în care arta și măiestria să fie starea de fond a lucrurilor.

Prin implicarea activă a întregii comunități redefinim imaginea negativă și demontăm preconcepțiile asupra culturii Hip-hop, răspândind viziunea de unitate și stare de bine prin artă și sport.
De-a lungul edițiilor, prin inițiativele caritabile și impactul pozitiv, One May Jam și-a câștigat notorietatea și respectul atât în rândul comunității clujene cât și al comunității naționale de hip-hop.

Spiritul de incluziune și implicarea civică sunt pilonii fundației noastre prin care, încă de la prima ediție (2018), în colaborare cu Asociația “Beard Brothers”, am reușit să obținem fondurile necesare achiziționării de ambulanțe pentru SMURD Cluj Napoca, răspunzând astfel unei nevoi acute ale societății clujene.

One May Jam este despre vibrații pozitive, armonie și artă, în toate felurile ei.
MC, grafferi, dj, b-boys și b-girls celebrându-se unii pe alții și, totodată, întreaga cultură.

Prin One May Jam investim în evoluția culturii hip-hop. Le oferim oamenilor un spațiu sigur, în care libera exprimare prin artele urbane este susținută pe deplin. Este vorba despre comuniune, pasiune și dedicare, valori care ne împing spre dezvoltare și spre realizarea idealurilor și viselor colective! Îți place ce auzi? Crezi în viitorul comunității Hip-Hop? Dacă da, susține și tu mișcarea!

În toții ani de practică, pornind din locul în care l-a descoperit, ajungând acum prin toată țara cu dorința de dezvoltare și perfecționare Simi Poinar este în punctul în care își pune într-un singur “loc” toate cunoștințele și învățăturile acumulate de-a lungul timpului.